x
Param ByNoGame

Param ByNoGame 10 Adet Anonim Kart

Param ByNoGame
Fiyat
:
259,90 TL
Lütfen Adet Seçiniz
:

10

Paylaş:
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Resimler
  • Param, TURK Elektronik Para A.Ş.’nin markasıdır. TURK Elektronik Para A.Ş., 27 Haziran 2013 tarihli ve 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları hakkındaki kanun ve ilgili kanunun 27 Haziran 2014 tarihli yönetmelik ve tebliğ kapsamında faaliyet göstermek için 05.08.2014 tarihinde kurulmuş ve 27.08.2015 tarihinde faaliyet izni almış ilk iki firmadan biri olmuştur.

    Elektronik para kuruluşu lisansı sonrasında Mastercard, PCI DSS sertifikalarını da alarak faaliyet alanlarında gücüne güç katmıştır.

    Ayrıca şirket yönetiminin vizyonu sayesinde Bankalararası Kart Merkezi A.Ş.’ye üye olan ilk elektronik para kuruluşu olmuştur. Troy lisansını da alarak ön ödemeli kart dağıtım faaliyetlerine başlamıştır.

    Ankara’da kurulan ve faaliyetini devam ettiren TURK Elektronik Para A.Ş., İstanbul’da bölge müdürlüğü ve bölge satış ofisi, İzmir’de bölge satış ofisi kurarak başta tüm Türkiye’ye hizmet veren lider elektronik para kuruluşu olmayı ve daha sonra da yurt dışına açılarak global bir marka olmayı hedeflemektedir.

    Başlangıç tarihi 2014 yılı olarak görünse de, aslında tecrübeli şirket yönetimi 2004 yılından beri ödeme sistemleri ve ön ödemeli kart sistemleri alanında farklı bir çok projeye imza atmış ve bu sayede yüz binlerce tekil kullanıcıya ve milyonlarca adet işleme ulaşmıştır. 

    TURK Elektronik Para A.Ş. elde ettiği bu değerli tecrübe, sahip olduğu teknik altyapı ve elektronik para lisansı sayesinde hizmet verdiği tüm alanları ve sahip olduğu tüm ürünleri, 2015 yılında yarattığı Param markasının çatısı altında buluşturmuştur.

    Hem bireysel hem de kurumsal olarak faaliyet gösteren Param, elektronik para hesabı, ön ödemeli kart, para transferi, fatura ödeme, sanal POS konularında faaliyet göstermektedir.
     
    Detaylı bilgi için;
     
    https://www.bynogame.com/param
    Ürün Özellikleri
    Cinsiyet
    :
    Erkek,Kadın,Unisex
    Tip
    :
    Albüm & CD,Atkı,Atlet,Ayakkabı,Bere,Bez Çanta,Çanta,Ceket,Çorap,Cüzdan,Eşofman,Forma,Gömlek,Hoodie,Kazak,Kolye,Küpe,Mouse Pad,Pantolon,Pixel Art,Snapback Cap,Şort,Sweatshirt,T-shirt
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.